fbpx Нова станция за безплатно зареждане на електромобили в столицата | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нова станция за безплатно зареждане на електромобили в столицата

Нова станция за безплатно зареждане на електромобили в столицата

Към мрежата от електростанции с безплатен заряд, изградена от КИА Моторс България, се прибавя и нова локация. Гостите на италианския ресторант с изискана кухня Cinecitta в София ще имат възможност да зареждат напълно безплатно електрическите си возила, докато опитват от кулинарните предизвикателства на шеф готвача.

Дори и да не сте гост на заведението, отново може да заредите автомобила си, но пък си заслужава поне да изпиете едно ароматно италианско кафе, докато чакате. Ресторантът, който е локализиран в района на Киноцентър Бояна, разполага с обособено за целта парко място.

Станцията дава възможност за заряд на 100% от предлаганите на пазара електромобили, като за 40 мин. клиентите могат да заредят 20% от капацитета на батерията си. По този начин те ще гарантират безпроблемно използване на своите електромобили в рамките на деня. За пълен заряд са необходими 5 часа.

ъм момента електростанции с безплатен заряд са монтирани пред търговско-сервизния комплекс на КИА в София, Таксиметрова компания Йелоу 333, България Мол, Булстрад АД – централен офис, централния офис на Дарик радио, НДК и пред хотелите на "Виктория Груп"  в София и Пловдив.

Станциите могат да се ползват безплатно не само клиентите на марката, но и от всички потребители на електромобили. Дилърската мрежа на КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ също предлага за първи път в България и изцяло безплатни зарядни станции за електромобили, което дава възможност на всички притежатели на електромобили в страната да зареждат автомобилите си. 
 

Facebook коментари