Нови дизайнерски възможности за онлайн търговците

Българската софтуерна компания Mirchev Ideas представи пета версия на своята платформа за създаване на онлайн магазини Summer Cart. Най-значимите новости са възможността онлайн търговците сами да създават уникален дизайн през административната област на магазина и самостоятелно да създават рекламни карета с анимирани 2D и 3D ефекти. Допълнителна гъвкавост на филтрите, подобрен поръчков процес, повече маркетингови инструменти и допълнителни модули за разплащане са част от другите характеристики на продукта.

Новите опции за създаване на ефектни рекламни карета без дизайнерска намеса, вход за клиенти с Facebook, много видове филтри и модерната визия Хамелеон улесняват както собствениците на магазини, така и крайния потребител, за когото всичко става по-лесно и удобно“ - споделя Георги Мирчев, изпълнителен директор на Mirchev Ideas и разработчик на платформата.

Новата версия 5.0 разполага с пети и шести безплатен вграден дизайн за клиентската област. Друго важно допълнение във версия 5.0 е, че всички вградени дизайни могат да имат сложни падащи менюта с неограничени поднива. Останалите подобрения в новата версия са свързани предимно с удобството на крайния клиент.

Facebook comments