fbpx Нови дизайнерски възможности за онлайн търговците | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нови дизайнерски възможности за онлайн търговците

Нови дизайнерски възможности за онлайн търговците

Българската софтуерна компания Mirchev Ideas представи пета версия на своята платформа за създаване на онлайн магазини Summer Cart. Най-значимите новости са възможността онлайн търговците сами да създават уникален дизайн през административната област на магазина и самостоятелно да създават рекламни карета с анимирани 2D и 3D ефекти. Допълнителна гъвкавост на филтрите, подобрен поръчков процес, повече маркетингови инструменти и допълнителни модули за разплащане са част от другите характеристики на продукта.

Новите опции за създаване на ефектни рекламни карета без дизайнерска намеса, вход за клиенти с Facebook, много видове филтри и модерната визия Хамелеон улесняват както собствениците на магазини, така и крайния потребител, за когото всичко става по-лесно и удобно“ - споделя Георги Мирчев, изпълнителен директор на Mirchev Ideas и разработчик на платформата.

Новата версия 5.0 разполага с пети и шести безплатен вграден дизайн за клиентската област. Друго важно допълнение във версия 5.0 е, че всички вградени дизайни могат да имат сложни падащи менюта с неограничени поднива. Останалите подобрения в новата версия са свързани предимно с удобството на крайния клиент.