fbpx Нови онлайн финансови услуги у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Нови онлайн финансови услуги у нас

Alpari Financial Services Ltd (Alpari FS), един от водещите световни форекс-брокери, днес обяви, че регулираните форекс-услуги на компанията, вече са налични и у нас.
Решението да бъдат предложени онлайн услугите в България е стратегически ход на Alpari FS в подкрепа на стратегията за ръст в Европа и засилване позицията на компанията като водещ доставчищ на онлайн финансови услуги. Alpari FS ще помогне на клиентите в страната, които искат да успеят на този много привлекателен пазар. В допълнение, клиентите на Alpari FS ще имат достъп до необходимите им инструменти за онлайн-търговия на световните финансови пазари напълно безплатно.

Alpari FS предлага онлайн решения за търговия в надеждна и високо-технологична среда, а клиентите винаги могат да разчитат на подкрепата на многоезичен екип за помощ. Компанията предлага на клиентите си възможност да търгуват с валути, стокови фючърси (с възможност за левъридж чрез CFDs), акции и ценни метали използвайки най-съвременни платформи за търговия, в това число и MetaTrader 4. Освен това Alpari FS дава достъп на клиентите си до икономически обзори, последните новини и най-нови анализи от екип финансови специалисти.

Alpari FS е регистрирана инвестиционна фирма в Кипър и е лицензирана от местната Комисия за ценни книжа и стокови борси (Cyprus Securities and Exchange Commission) в съответствие с Директивата за финансовите пазари (MiFID).