fbpx Новите продукти на „Белла България“ се представят на ANUGA 2019 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новите продукти на „Белла България“ се представят на ANUGA 2019

Новите продукти на „Белла България“ се представят на ANUGA 2019

Хранителната компания „Белла България“ представя актуалните си продуктови каталози на най-голямото търговско изложение на храни и напитки в света ANUGA (5-9.10.2019, Кьолн). Екип „Експорт“ на BELLA очаква посетителите на щанд А-049 в палата 4.1. Традиционно за компанията, най-много са иновациите при замразените тестени продукти, където богатото портфолио е разширено с нови продукти – щрудели, пролетни рулца и продукти от куру тесто.

„Белла България“ поддържа изключително разнообразно портфолио от продукти с постоянно качество и конкурентни цени. Тестените продукти включват точени кори и готови баници с различни размери и пълнежи, бутер тесто, тесто за пици, пайове. Компанията предлага богат избор от маргарини с различна масленост, пълно портфолио от месни продукти – малотрайни и трайни колбаси, сурово-сушени и варено-пушени деликатеси, кайма и формовани продукти от мляно месо, както и млечни продукти и продукти от прясно месо в различни разфасовки.

Тазгодишното участие на „Белла България“ на ANUGA е шесто по ред. На изложението компаниите лидери в хранителния бранш в международен план представят най-новите си продукти и иновации и получават възможности за нови контакти и професионални партньорства.