fbpx Новите Renault Trafic и Renault SpaceClass с още повече технологии и комфорт | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новите Renault Trafic и Renault SpaceClass с още повече технологии и комфорт

Водеща снимка
Да

Новите Renault Trafic и Renault SpaceClass с още повече технологии и комфорт

Renault представя напълно новата си гама Trafic за пътнически транспорт с два модела, които отговарят на всякакви нужди.

Новото Renault Trafic е особено подходящо за големи семейства, както и за компании и местни власти, които предоставят пътнически транспортни услуги. То задоволява нуждата от по-модулно разпределение на седалките без да прави компромис с комфорта и пространството за съхранение на вещи.

Новото Renault SpaceClass е за по-взискателните клиенти, търсещи функционалност, простор и изключителен комфорт.

Туристическите компании и специалистите по VIP транспорт ще се насладят на версия Signature, която е оборудвана с кожена тапицерия и бизнес клас интериор. Тя лесно може да бъде превърната в истинска мобилна всекидневна (с място за до 5 души на разположени една срещу друга седалки) с подвижна централна масичка и индивидуални плъзгащи се и въртящи се седалки.

Клиентите, търсещи бягство от рутината, ще открият точно това, от което се нуждаят, във версията Escapade. Проектиран като автомобил за свободното време, седалката тип „пейка“ лесно се трансформира в легло (с дължина до 1,90 м). Подвижната масичка и допълнителното осветление за четене отстрани го правят идеалния спътник за бягство без стрес.

Интериорът е напълно обновен. Той разполага с най-голямото пространство за главата в сегмента от 935 мм. Капацитетът за съхранение в кокпита до 86 литра е оптимизиран благодарение на по-добро разпределение на местата за вещи. Налични в две дължини, новото Renault Trafic и новото Renault SpaceClass могат да транспортират до девет души с багажно пространство от 1,8 м3.

Интериорът на новото Renault Trafic и новото Renault SpaceClass предлага най-голямото пространство за главата в сегмента от 935 мм. С напълно нов дизайн, интериорът сега съдържа цветен инструментален панел с по-големи, по-видими циферблати. Бутоните за круиз контрола и ограничителя на скоростта са разположени заедно на волана. За допълнителен комфорт предупредителните светлинни индикатори са с ново разположение – светлинният индикатор за горивото е разположен по-ниско, а този за температурата – по-високо. Група от превключватели е разположена под дисплея на радиото и мултимедийната система за увеличена ергономичност.

За истинско спокойствие новото Renault Trafic и новото Renault SpaceClass са оборудвани с най-новото поколение системи в помощ на шофирането: Адаптивен круиз контрол, авариен спирачен асистент, предупреждение при напускане на лентата на движение и предупреждение при наличие на обект в „сляпата“ точка на автомобила. Друга нова характеристика за безопасност е въздушната възглавница в предната дясна част на автомобила, която е подходяща за двама пътници.

Новото Renault Trafic и новото Renault SpaceClass сега се предлагат с възможност за избор от три двигателя Blue dCi