Новият Chevrolet Cruze хечбек с цени за България

Новият Chevrolet Cruze хечбек вече е у нас със стартираща на цена от 24 735 лв с ДДС и промоционални лизингови условия с лихва 4.75% за бизнес клиенти. Хечбек версията се предлага с гаранция от 5 години или 150,000 км пробег, три нива на оборудване, и избор от два бензинови и един дизелов двигател. Последните ще бъдат последвани от още версии, включително и дизелов агрегат с по-малък работен обем. Всичките разполагат с електронна стабилизираща система стандартно, съчетана в множество системи за безопасност, поставящи го на едно ниво с, получилият пет звезди в Euro NCAP, Cruze седан. С товарен обем от 413 литра при вдигнати седалки и 883 литра със сгънати, моделът предлага възможности за пренасяне на повече товар.
Базовият модел LS, оборудван с 1.6 литров бензинов мотор със 124 к.с. се предлага с оборудване което обикновено е характерно за междинните варианти на другите производители. Климатичната система, 6 въздушни възглавници, електрически стъкла, чието задействане може да се блокира, светлини с функция за забавено изключване “follow-me-home”, външни огледала с подгряване и електрическа настройка, както и качествена радио/CD аудио уредба с вход за външни източници
Освен познатите нива LS и LT, LTZ, новото оборудване LT Plus може да включва системи като темпомат, мултифункционален бордови компютър, датчици за паркиране, 16 цолови алуминиеви колела, предни фарове за мъгла, волан с бутони за управление на аудио системата, както и кожена облицовка на венеца на волана и лоста за превключване на предавките.