fbpx Новият Ford Focus слезе от поточната линия | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новият Ford Focus слезе от поточната линия

Новият Ford Focus слезе от поточната линия

Новият Ford Focus слезе от поточната линия на завода на Ford в Германия и пое към автосалоните в Европа. Автомобилът е с по-смел и емоционален дизайн, фино изработен, интуитивен нов интериор, гама от облекчаващи живота нови технологии и значителни подобрения в икономичността.

Модерните технологии включват европейския дебют на SYNC 2, напредничавата инфоразвлекателна система на Ford с цветен сензорен дисплей и подобрени гласови команди за по-лесно управление на аудиосистемата, навигацията, климатичната инсталация и мобилния телефон. Focus е и първият Ford в света, предлагащ Технологията за перпендикулярно паркиране без ръце, а подобрената Система за активно спиране в града вече работи при скорост до 50 км/ч.

Усъвършенстваната гама двигатели в Европа включва новите 1.5-литров бензинов EcoBoost и 1.5-литров дизелов TDCi. Икономичността е подобрена с 19% спрямо сегашния модел. Focus ще предлага 1.0-литровия EcoBoost с 99 г/км СО2 емисии – първият нехибриден бензинов семеен автомобил в Европа с емисии под 100 г/км.

Facebook коментари