fbpx Новият Jeep Cherokee готви дебют | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новият Jeep Cherokee готви дебют

Новият Jeep Cherokee готви дебют

етикети


С четвъртото поколение на своя модел от средния SUV-сегмент Jeep представя напълно нов автомобил. Новият Jeep Cherokee с ефективния си Multijet II турбо дизелов двигател и 9-степенна автоматична трансмисия ще направя своя дебют на 84-то издание на Автомобилен салон Женева през тази година. Ключов елемент в предницата на новия Jeep Cherokee е капакът-„водопад“ с иконичната островръха, разделена на седем решетка. Страниците се характеризират с типичните за Jeep трапецовидни колесни ниши. С изцяло LED-задните си светлини Cherokee придобива по-мощен, но и по-хармоничен вид.

Интериорът емодерен, приветлив и комфортен. Купето е оборудвано с висококачествени изпълнени в плавни и изтънчени подобни на скулптури форми.Предлагат се три нива на оборудване, вдъхновението за които идва от Мароко, Гранд Каньон и италианския Везувий. Седалките са ергономични и създадени да осигурят правилна опора за тялото, с механизъм за запаметяване на позицията, а предните седалки могат да бъдат и и отопляеми/вентилирани.

Новото поколение предлага избор от три иновативни 4х4 системи за най-добри в класа си 4х4 възможности при всякакви условия на шофиране - напълно автоматичен Jeep® Active Drive I без понижаващи предавки, Jeep® Active Drive II с понижаващи предавки и Jeep® Active Drive Lock с управление на въртящия момент, понижаващи предавки и самоблокиращ заден диференциал (Trailhawk). Моделът е и първият среден по размер SUV, който предлага изключване на задната задвижваща ос, в резултат на което се намалява загубата на енергия, когато 4х4 способностите не са необходими.

Facebook коментари