fbpx Новият компактен семеен SUV на Renault се казва Symbioz | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Новият компактен семеен SUV на Renault се казва Symbioz

етикети

Новият модел Renault Symbioz ще бъде представено през пролетта на 2024 г. Symbioz звучи като френската дума „symbiose“, произлизаща от древногръцката „symbiosis“, което означава „съжителство“, ценност, дълбоко вкоренена в гените на Renault с посланието „автомобили за живота“.

Това е дума, която звучи по подобен начин на много езици: „symbiosis“ на английски, „simbiose“ на испански и „simbiosi“ на италиански, което прави името Symbioz лесно за разбиране от широката публика.

Моделът се отличава с новия дизайн на марката. Този нов SUV е най-компактният хибрид от гамата на Renault в сегмент C с дължина едва 4,41 м. Интериорът е проектиран да удовлетворява цялото семейство с щедро пространство и капацитет на товарене. Автомобилът предлага стъклен панорамен покрив Solarbay от ново поколение, базиран на технологията PDLC и променящ вида си в матов без наличие на щора. Оборудван е с двигателят E-Tech full hybrid със 145 к.с. в автомобил с намалена маса (под 1500 кг) за повече удоволствие зад волана и по-нисък разход на гориво.