fbpx Новият LG G4 с уникален кожен панел | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новият LG G4 с уникален кожен панел

На специално събитие в столицата бе представен премиарно новия LG G4 в България смартфонът бе тестван и от Васил Германов, един от най-добрите лайфстайл фотографи в България. „Камерата е снабдена с любимата на всички фотографи широка F1.8 бленда, която допуска повече светлина до сензора,“ обясни Васил Германов. „Приятно бях изненадан от режима за ръчни настройки, който контролира фокуса, скоростта на затвора, ISO, компенсацията на експозицията и баланса на бялото за всеки кадър. Освен това, любителите фотографи могат да запазят снимките си и в RAW формат за по-прецизна обработка. Не съществува друг телефон с подобна камера, даваща ти усещането, че по всяко време в джоба си разполагаш с DSLR фотоапарат от среден клас.“

Разпространението на LG G4 ще започне от Хонконг и ще продължи към Турция, Русия и Сингапур, а в последствие ще включи голяма част от Европа, Северна Америка, Общността на независимите държави, Югоизточна Азия, Близкия изток и Африка и Южна и Централна Америка. Около 180 оператори и търговци на дребно вече са част от партньорите на LG G4. Това бе съобщено от Ендре Вайцнер, мениджър на продажбите на мобилни устройства за Югоизточна Европа в LG.

Един от основните акценти в LG G4 е задният панел, който може да бъде изпълнен в шест красиви цвята, изработени ръчно от естествена шагренирана кожа както и три панела, изработени от уникален материал с 3D мотиви. 16 MP задна камера с F1.8 бленда, допълнена от сензор за цветовия спектър (CSS), лазерен автофокус и нов ръчен режим за настройка, както и 8 MP предна камера с интелигентна функция Gesture Interval Shot за най-добрите селфита, правят изключителни снимки. Смартфона ще бъде наличен в страната от началото на юни месец на цена от 1250 до 1350 лева.