fbpx Новият Renault Trafic - модерен и технологичен помощник за бизнеса | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Новият Renault Trafic - модерен и технологичен помощник за бизнеса

Renault представя новия Trafic, наличен за поръчка в България от месец октомври. Продажбите в Европа и България стартират в началото на 2022 г. Моделът представя основно обновяване на интериора, предлагайки на клиентите комфорт и усещане за качество, сравними с тези на пътнически автомобил, в по-функционална и практична кабина.

Новото арматурно табло, подчертано от хоризонтална лента, простираща се до панелите на вратите, създава усещането за повече пространство на борда. Чрез сгъване на облегалката на средната седалка кабината се превръща в мобилен офис с достатъчно пространство за лаптоп и въртяща се стойка с размер А4 за лесно побиране на всякакви работни документи. Сгъваемата облегалка на централната седалка може също да се използва за удобна обедна почивка. Що се отнася до местата за съхранение на вещи, кабината е пълна с улесняващи живота на клиента решения, включително новата жабка-чекмедже Easy Life, с най-добрия в категорията общ капацитет от 88 литра – 54 от които са разположени под пътническата седалка тип „пейка“.

На борда се появява мултимедийната система с интегрирана навигация Renault EASY LINK. Съвместима с Android Auto™ и Apple CarPlay™, тя работи с 8-инчов сензорен екран и се предлага с индуктивно зарядно за смартфон с мощност 15 W за непрекъсната свързаност през целия ден. Инструменталният панел интегрира 4,2-инчов цветен клъстер. На борда има и три USB слота.

По отношение на подпомагането на водача, новият Trafic разчита на 10 нови системи, които подпомагат водача. 

При версията L2 отворът в преградата позволява на новия Trafic да предложи най-добрата полезна товарна дължина в сегмента - 4,15 м. С помощта на режима за зониране на ключа за запалване или картата „Свободни ръце“ водачът може да избира да заключва/отключва кабината и товарния отсек заедно или поотделно. С 275 налични версии моделът предлага желаните възможности за модулност и персонализация благодарение на широка гама допълнително оборудване.