fbpx Новият Volkswagen Taigo вече е в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Новият Volkswagen Taigo вече е в България

етикети

Със своята уникална каросерия в стил SUV купе, индивидуални акценти в дизайна и богата гама от лакови покрития, цветове и допълнителни възможности за оборудване, новият Taigo се превръща в еталон за SUV в класа на малките автомобили. По този начин той допълва актуалната продуктова гама на Volkswagen в пазарния сегмент A0 и включва допълнителни групи потребители към клиентската аудитория на марката.

Новият Taigo е модел в малкия клас SUV и се отличава с по-висока позиция на седалките, отлична видимост от мястото на водача и много простор за пътниците на задните седалки. Гъвкавата и практична концепция на интериора и улесняващите ежедневието интелигентни решения, съчетани с голямото багажно отделение, осигуряват високо ниво на комфорт.

Новият модел предлага множество цифрови функции като безжично зареждане на смартфони и App Connect, използва новата MIB3 инфотейнмънт платформа и изцяло цифрови показания на контролните прибори пред водача, както и редица функции по желание и услуги от We гамата на марката.

Taigo се предлага с нова гама от версии, сред които и специфично R-Line изпълнение. Между отделните пакети и възможности за допълнително оборудване практически няма никакво припокриване.

Благодарение на използването на платформата MQB, Taigo е еталон в своя клас по отношение на безопасността и комфорта на возене – сред системите за безопасност и асистенция на водача в новия модел са IQ.DRIVE Travel Assist с Lane Assist и pACC, Front Assist, Side Assist и матрична LED система на предните светлини IQ.LIGHT с Dynamic Light Assist, които в други случаи могат да се открият единствено в оборудването на автомобили от по-високите класове.