fbpx Ново Bra+Studio за дамите (мъжете може да пропуснат този текст:) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ново Bra+Studio за дамите (мъжете може да пропуснат този текст:)

С настъпването на пролетта дамите започват да мислят за новия си гардероб. Започват да планират летните почивки и е време за обзавеждане и с актуален бански. На помощ идва новото Bra+Studio, което отвори врати в столичния кв. Изток, на ул. "Николай Хайтов" 2.

Домакините предлагат не само най-новите тендендове в бельото и банските костюми, но и много приятни мигове с Bra специалистите, които ще подберат най-точните кройки и размери. BraStudio e зона на разкоша, съчетана с дамски уют. Със сигурност ще си тръгнете със съвършеното бельо и най-новият модел бански, а освен това може да се снабдите и със супер актуалните аксесоари, които елегантно допълват аутфита ви на плажа. 

Освен красивото бельо и приятните моменти в Bra+Studio, цялата зона в съседство предлага красиви дамски преживявания - съседите от COCO dry bar & more и COCO Nail House ще се погрижат за безупречния вид на маникюра и педикюра, а на още няколко крачки е луксозния Este Fitness & Spa.