fbpx Новото BMW Серия 8 с три прекрасни силуета | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Новото BMW Серия 8 с три прекрасни силуета

Новите BMW Серия 8 модели идват с ярки дизайнерски модификации на екстериора и модернизиран в множество детайли интериор. Оформената по нов начин предна част осигурява динамично и елегантно излъчване, освен това всички варианти Купе, Кабриолет и Серия 8 Гран Купе серийно са оборудвани с М Спортен пакет. Комфортът на управлението и свързаността са оптимизирани от увеличения до 12,3 инча контролен дисплей на системата BMW iDrive. Особено изразителен акцент в екстериора поставя серийната при всички варианти на модела BMW бъбрековидна решетка „ lconic Glow“. За луксозната атмосфера в интериора допринася и серийната кожена тапицерия BMW Individual Merino с разширен обхват.

Клиентите могат да избират между три индивидуални автомобилни характера, като всеки от тях по свой уникален начин демонстрира завладяващата комбинация между спортен дух и лукс. BMW Серия 8 Купе представлява класическата форма на каросерията с две врати и по този начин продължава традицията на легендарните спортни автомобили на марката, които съчетават елегантни линии с динамични характеристики при шофиране. BMW Серия 8 Купе е разработено успоредно със състезателния автомобил BMW M8 GTE. 

BMW Серия 8 Кабриолет съчетава спортната динамика с най-висока ексклузивност и особения чар на шофирането под открито небе. Неговият класически текстилен покрив се отваря, респективно затваря за 15 секунди с натискане на бутон.

Моделното семейство е допълнено от една автомобилна концепция, която съчетава типичната за BMW динамика със значително повишение на простора и пригодността за дълги разстояния. Като модел с четири врати с изключително висок за спортен автомобил комфорт на возене, BMW Серия 8 Гран Купе заема изключителна позиция в луксозния сегмент. Неговите отличителни характеристики произлизат от факта, че това е единственият модел в сегмента, който е разработен директно от спортен автомобил с две врати - BMW Серия 8 Купе.

Езикът на формите и динамиката на новото BMW Серия 8 вдъхновяват не само на пътя. Художникът от САЩ Джеф Куунс създава специален модел на BMW 850i xDrive Гран Купе, което ще бъде представено за пръв път на 17 февруари 2022 година. THE 8 X JEFF KOONS олицетворява прецизността, изискаността и занаятчийското майсторство.