fbpx Новото Chivas Regal Extra разкри тайните си и у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новото Chivas Regal Extra разкри тайните си и у нас

В изключително изискана атмосфера на класическа музика и гурме кулинарни фантазии, в компанията на любители, партньори, медии и популярни лица бе представено първото попълнение в семейството на Chivas Regal от 10 години насам – новият Chivas Regal Extra.

Традиционно за бранда, представянето бе нестандартно и стилно. Изисканата дегустация на CHIVAS EXTRA беше съчетана с неповторима експлозия от вкусове от специално изработено меню. Гостите имаха рядката възможност да усетят невероятните качества на Chivas Extra в комбинация с изтънчени специалитети.

А една от тайните на Chivas Regal Extra, която го прави достоен продължител на традицията в колекцията на Chivas Regal, е престоят му в специални испански шери бъчви. Отлежало в тях, това бленд уиски се отличава с повече наситеност и плътност на вкуса със завладяващ финал. Така освен на възрастта, новото уиски залага и на уникална технология, която добавя нова сила във вкуса му.

Водач в това истинско кулинарно пътешествие бе известният български шоколатиер Ради Стамболов. Прочут със своето шоколадово суши шеф Стамболов помогна на присъстващите да преминат през истински лабиринт от вкусове и аромати. Атмосферата бе завършена от нежния съпровод на пианото на Мария Каракушева, автор на музикалните проекти Classic In The House и Classic In The Jazz.

Chivas Regal Extra е създаден специално за тези, които винаги очакват нещо повече. Вкусът му ще допадне на хора с визия за бъдещето и предприемачески дух. Онези, за които бизнесът означава творчество и сила, която гради нещо ново и по-добро.