fbpx Новото Peugeot 508 идва с ново лице и обновени хибридни двигатели | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Новото Peugeot 508 идва с ново лице и обновени хибридни двигатели

етикети

С новия 508, наличен във версиите седан, комби и спортен вариант - PEUGEOT SPORT ENGINEERED, PEUGEOT разкрива нов дизайн за своите най-луксозни модели. Предницата е иновативна с още повече динамика и носи новата емблема на марката. Новият 508 внася модерност чрез пълното интегриране на мотива на решетката в обема на бронята. И трите варианта на модела разполагат с нова характерна система за осветление с три броя „нокти“ отпред. Те са интегрирани в изключително тънките Matrix LED фарове с уникален дизайн. Отзад новите LED светлини включват характерния дизайн с нокти и мигачи с ефект на движение на светлината по посока на движението.

На борда на новия 508, PEUGEOT i-Cockpit® може да се похвали с още повече технологии благодарение на новата усъвършенствана информационно-развлекателна система PEUGEOT i-Connect®, оборудвана с 10-инчов централен екран с висока разделителна способност, свързана навигация, гласово разпознаване на естествен език, безжична връзка и безжична актуализация.

508 представлява най-доброто от PEUGEOT по отношение на удоволствието от шофирането и комфорта, със системи за подпомагане на шофирането, които осигуряват безопасност и спокойствие като нощно виждане, което предупреждава  за всякакви животни, пешеходци или велосипедисти в платното, полуавтономно ниво 2 на шофиране, състоящо се от адаптивен круиз контрол със Stop and Go система и асистент за поддържане на лентата, HD камери за помощ при паркиране, контролирано окачване с 3 режима.

Обемът на багажното отделение при седана е 487, а при комби версията 530 литра.

Обемът на багажното отделение при седана е 487 литра, а при комби версията 530.

508 се предлага с два хибридни двигателя със задвижване на 2 колела - нов PLUG-IN HYBRID 180 e-EAT8 и PLUG-IN HYBRID 225 e-EAT8, както и PLUG-IN HYBRID4 360 e-EAT8 със задвижване на 4-те колела.

Предлагат се и два двигателя с вътрешно горене - трицилиндров бензинов PureTech 130 EAT8 и BlueHdi 130 EAT8, 4-цилиндров дизелов.

Новите PEUGEOT 508 ще пристигнат на пазара през лятото на 2023 г.