fbpx Новото поколение на модела Citroen С4 идва с бензин, дизел и 100% електричество | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новото поколение на модела Citroen С4 идва с бензин, дизел и 100% електричество

Citroën продължава електрическата си офанзива на пазара и на територията на компактните хечбек модели, разкривайки първите снимки на С4 и ë-C4.

Новото поколение компактен хечбек разчупва стереотипите в сегмента и притежава отличителните качества на Citroën - 100% електрически, бензинов или дизелов.

Силуетът се заиграва се с различни автомобилни стилове, който поставя началото на новa линия в стила на Citroën. Моделът е част от програмата Citroën Advanced Comfort® и отговаря на всички нейни стандарти. Към тях добавя и характерния за електрическата версия ë-Confort. ë-C4 е 100% еlectric и е петият автомобил, част от стратегията за електрификация на Citroën, след C5 Aircross SUV Hybrid, Ami, ë-Jumpy и ë-SpaceTourer.

Достойни наследници на поколения отличителни хечбек модели, сред които GS, който чества своята 50-годишнина, новият ë-C4 - 100% ëlectric и новият C4 ще бъдат представени на 30 юни и ще бъдат пуснати в продажба в края на 2020 г.