fbpx Новото Renault CAPTUR ще се предлага на цени от 32 490 лв. | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новото Renault CAPTUR ще се предлага на цени от 32 490 лв.

Цените на новото Renault CAPTUR в България започва от 32 490 лв. с ДДС за версия Life TCe 100 и 35 690 лв. с ДДС за версия Life dCi 95. Налични за поръчка са двигатели TCe 100, TCe 130, TCe 155, dCi 95 и Blue dCi 115, с ръчна или автоматична скоростна кутия с двоен съединител.

Новото Renault CAPTUR прави своята първа публична изява на 5 ноември 2019 г. Изцяло променен, запазвайки всички качества, които го направиха успешен, новото Renault CAPTUR разширява още повече възможностите за външни и вътрешни персонализации.

С увеличаването на размерите му (11 см по-дълго и почти 2 см по-широко), новото Renault CAPTUR мисли за своите пътници и им предлага повече пространство, повече комфорт и повече обем на товара. Това увеличава възможностите за модуларност с плъзгаща седалка на 16 см, две височини на пода на багажника, възможност за товарене на предмети с дължина 1,57 м и предлага 27 л умело разпределени места за съхранение в купето.
Интериорът е преживял революция както по отношение на стил, така и на качество. Новите материали, модерното персонализиране (налични са 14 комбинации и 8 светлинни атмосфери), комфортът и ергономията ви носят ново изживяване. Новата мултимедийна система EASY LINK предлага най-доброто от съвременните технологии, като например репликацията на смартфон или Google Търсене.

Технологиите са също подобрени благодарение на новите помощни системи за водача от най-добро ниво в категорията, предлагащи първата стъпка към автономното шофиране. Благодарение на новата платформа на Алианса, новото Renault CAPTUR отива по-далеч по отношение на ефективност, комфорт и удоволствие от шофирането.