fbpx ОББ представи международната бизнес платформа ОББ Trade Club | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

ОББ представи международната бизнес платформа ОББ Trade Club

Международната платформа за осъществяване на бизнес контакти ОББ Trade Club беше официално представена пред клиенти на „Обединена българска банка“ АД. За по-малко от месец, от както ОББ предлага достъп до платформата, в банката са получени повече от 80 запитвания от заинтересовани клиенти.

ОББ е първата и засега единствената банка, която предлага напълно безплатен достъп до платформата в България. Едно от най-големите предимства е, че компаниите в платформата са сигурни, а надеждността им - гарантирана от банките, осигурили им достъп до ОББ Trade club. Към настоящия момент клиентите на ОББ могат да осъществят бизнес отношения с повече от 16 000 компании в 22 държави чрез Trade Club Alliance, обединяващ водещи международно представени банки. Очаква се до две години достъп до платформата да имат клиентите на 70 банки, с което възможностите за членовете на Клуба да се разраснат значително.

„Горд съм, че ОББ е единствената банка в България, която предоставя достъп на клиентите си до подобен тип международна платформа. Чрез нея, вярвам, ще предоставяме истинско конкурентно предимство за нашите клиенти, но преди всичко добавена стойност и улеснение за осъществяване на бизнес контактите им в международна среда. Гарантираме, че компаниите, регистрирани в платформата, са клиенти на едни от най-големите банки и имат доказано голям интерес от международни обмени“, коментира Франк Янсен, Изпълнителен директор Корпоративно банкиране и МСП на ОББ по време на събитието.

В рамките на събитието експерти от ОББ направиха демонстрация на възможностите, които предлага ОББ Trade Club. Иновативната, интернет-базирана платформа, обединява в себе си модул за откриване и свързване с потенциални търговски партньори и модул за достъп до ценна пазарна и търговска и законодателна информация, разделена по държави и региони. Различните функционалности на платформата позволяват още проследяване на регулаторни промени, запознаване с актуални проучвания и данни за разнообразни бизнес сектори, дори достъп до черен списък на нелоялни компании. Клубът е отворен за членство за компании, клиенти на ОББ – малки и средни предприятия, корпоративни и международни клиенти, покриващи определени критерии, като изискване за международна дейност на компанията, годишни приходи от продажби и други. ОББ Trade Club е достъпен на адрес https://trade.ubb.bg/club/bg/.