fbpx Облачните услуги се внедряват за 2 дни в български фирми | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Облачните услуги се внедряват за 2 дни в български фирми

Облачните услуги се внедряват за 2 дни в български фирми

Компании от различни индустрии – финансова, логистична, софтуерна, в сферата на бизнес услугите и съсловна организация се събраха на годишната бизнес конференция CloudTalk2014. На събитието под надслов „Ентърпрайз технологии за конкурентно предимство“ те стоделиха своя опит при реализацията на облачния бинес модел и миграция към облачни структури, както и какви ползи са отчели от използването му.

На конференцията печелившите индустрии споделиха опит как преодоляват предизвикателствата и реализират потенциала на облака. Водещи технически и бизнес експерти направиха обзор на частния и публичен облак 5 години след навлизането им в България. Специални гости на събитието, организирано от „Стоун Компютърс“, бяха Дан Антаноай - мениджър “Ентърпрайз бизнес” в Dell за България, Македония и Молдова и Флорин Раклариу - мениджър  “Пазарно развитие” в Intel за Румъния и България.

Експертите дадоха практически насоки за развитие на облачна ИТ стратегия, изчисление, съхранение, комуникация и управление на облачни инфаструктури. 

 

Facebook коментари