fbpx Обновеният шоурум на Ауди в Пловдив отвори врати | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Обновеният шоурум на Ауди в Пловдив отвори врати

Обновеният шоурум на Audi  „Порше Пловдив”  удвои площта си и след реконструкцията  е  разположен на  1 500 кв.м. В изложбената част на шоурума са представени десет актуални модела на марката. Сервизът е оборудван със съвременна техника, в съответствие с актуалните корпоративни стандарти  и професоналните изисквания на марката Audi. Резервни части, оторизираният вносител доставя ежедневно, което допринася допълнително за качеството и скоростта на сервизните услуги. Обслужването е на ниво, което отговаря напълно на европейските норми и се основава на дългогодишния търговски опит и квалификация на служителите в продажбено и следпродажбено обслужване.

На вечерното събитие.лентата на обновения шоурум бе прерязана в присъствието на клиенти и любители на марката, представители на икономическия и социален елит на региона. Изпълнителният директор на Порше БГ  и Порше Интер Ауто и удправителят на продажбено-сервизния комплекс прерязаха символично лентата. Маркус Татцер подчерта, че е изключително удоволетворен от стабилното търговско представяне на марката в региона, което е довело и до решението за инвестция в развитието и модернизирането на шоурума.

“Порше Пловдив”е сертифициран Audi Gebrauchtwagen :plus  дилър , заводска програма за сертифицирани употребявани автомобили. В близко бъдеще ще бъде оборудван и сертифициран за продажба и поддръжка на предстоящите изцяло електрически модели на марката.