fbpx Официалният представител на Hyundai откри втори комплекс в столицата | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Официалният представител на Hyundai откри втори комплекс в столицата

етикети

Официалният представител на Hyundai за България „Индустриал Комерс” направи поредната си мащабна инвестиция и откри втори продажбено-сервизен комплекс в София, разположен в квартал „Люлин”, на „Околовръстен път” 775, в отсечката между бул. „Сливница” и „Филиповско шосе”. Лично министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков символично разкри специална стена на фасадата на комплекса, на която са представени конкурентни предимства на марката Hyundai.

Комплексът е с РЗП 2 475 кв. м и се отличава със съвременен и функционален облик, изпълнен напълно по стандартите на марката, и включва голям шоурум, паркинг за автомобили втора употреба и автосервиз, оборудван с най-модерните съоръжения за пълно обслужване на клиентите.

В последните години рядко се правят такива големи инвестиции в автомобилния бранш в България, но в основите на стратегията на „Индустриал Комерс” за перфектно обслужване и максимална удовлетвореност на клиентите е заложена на първо място модерната материална база. Изключително важни за имиджа и доверието в една марка са именно продажбено-сервизните комплекси, затова „Индустриал Комерс” инвестира усилено в тази насока. До момента са изградени модерни комплекси в Пловдив, Стара Загора, Бургас и град Сандански. Централният комплекс в София е най-големият на марката в целия Европейски съюз.