fbpx Официално представихме Алманах на успешните бизнес казуси 2023 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Официално представихме Алманах на успешните бизнес казуси 2023

На специално събитие в компанията на мениджъри, партньори и приятели, сп. твоят БИЗНЕС представи 9-тото издание на специалното си годишно издание Алманах на успешните бизнес казуси, част от проекта „Мениджърите споделят“.

За трета поредна година Обединена Българска Банка партнира на проекта и отвори вратите на ВИП терасата на 24 етаж с прекрасна гледка към цяла София в централата на банката, за да посрещне гостите, като медията ни е единствената, която е допускана до това място.

Изданието може да се открие в пунктовете за печтатни изделия и Inmedio

След 9 изминали години проектът „Мениджърите споделят“ успя да привлече и увлече за каузата на добрите практики и успешните бизнеси в България много хора, и се превърна в учебник по реален бизнес.  Годишното луксозно издание представя историите на успешни мениджъри и собственици на различни бизнеси от различни поколения, които споделят своите моменти на трудности, успехи, грешки, визии за бъдещето, послания. Заедно с това в изданието присъстват и статии, които разглеждат актуални тенденции, касаещи развитието на всеки един бизнес.

„Живеем в нови времена, когато конкурентоспособност и устойчивост имат вече нов прочит и ако собствениците и работещите дори и в най-малкия бизнес не успеят да ги прочетат, ще изпаднат извън борда. Вятърът духа еднакво за всички, но ще издържат тези, които са научили уроците от предишни трудни моменти и са укрепили здраво основите на бизнесите.“, сподели Ина Георгиева, гл. редактор и издател на сп. твоят БИЗНЕС.

Част от участниците в Аламанах 2023

Сред участниците в Алманах 2023 са Мартин Василев - управител на Керхер България, Десислава Симеонова - изпълнителен директор МСП Банкиране на ОББ, Флориан Пупетер - управител на Порше БГ, Красимира Райчева - Мениджър на Visa за България, Атанас Райков - Вицепрезидент ключови пазари в Rakuten Viber, Силвия Петрова - Регионален мениджър маркетинг и комуникации на Acronis, Д-р инж. Веселин Тодоров- Основател на „ВВТ Инженеринг" ЕООД, Инж. Иван Тодоров - Управител на Еуратек ООД, Денис Павленко - Собственик и управител на  Ardena Transport, Любомир Гетов - Собственик на Анадър Пойнт Адвайзърс, Адв. Петя Мургова - Управляващ партньор на АДД“ Мургова и партньори“, Росен Караиванов  Управител на Тим ВИЖЪН България, Максим Бехар - Главен изп. директор на M3 Communications Group, Inc., Тяна Пресолска - Собственик и управител на Dupissima, Илко Шиков - Представител на кафе Musetti за България, Цветелина Георгиева - Маркетинг мениджър в СуперХостинг.БГ, Адв. Биляна Тончева - Покурист на Еко Глоуб ООД, Жанет Найденова Собственик на JNN Consult, София Дамянова - Ръководител на „Дуално обучение в България“ GODUAL, Страхил Иванов - Създател и собственик на проекта Fit with Strahil, Магдалена Бояджиева - Астролог.

По традиция списанието отличава с грамоти за устойчивост в бизнеса и подкрепа на проекта „Мениджърите споделят” своите партньори.

Десислава Симеонов, ОББ (вдясно) и Красимира Райчева, Visa България

Десислава Симеонова, изпълнителен директор МСП Банкиране на ОББ прие Грамота за устойчивост на бизнеса в България на ОББ, а грамотата връчи Красимира Райчева - Мениджър на Visa за България. Симеонова поздрави гостите като домакин и сподели моменти от най-голямото банково сливане в последните години у нас - това на ОББ и Райфайзенбанк и обеща, че след две години, на страниците на Алманаха, ще разкаже как е този бизнес казус е бил решен успешно.  

Преслава Владимирова, Порше БГ (вляво)

За четвърта година Volkswagen припознава проекта на списанието като успешен и го подкрепя, за което също получи грамота, приета от Преслава Владимирова, Мениджър комуникации на Порше БГ, официален  на Volkswagen леки и лекотоварни автомобили и Audi за България.

Силвия Петрова (Акронис) и Детелина Смилкова (БАУХ)

Грамота за устойчивост в бизнеса получиха и Акронис, лидер в киберзащитата в световен план, които за трета година са партньор на проекта. Детелина Смилкова, председател на председател на Българската асоциация за управление на хора връчи Грамота на Силвия Петрова, Регионален мениджър маркетинг и комуникации на Acronis за Балкани, Средиземноморие, Турция и бившите съветски държави.

Заобиколени от прекрасната гледка на вечерна София, гостите на събитието си казаха „Наздраве“ с прекрасните вина на една от най-успешните и иновативни изби в България – Вила Мелник, която е изградена на основните на семейния бизнес. Съвсем наскоро приключи и нашумелият сериал Вина, който в голямата част е сниман именно в избата в мелнишкия край.

Глътка чиста вода Ледина, пристигнала от карстов извор, разположен в подножието на планинските върхове на Западна Стара планина близо до град Мездра имаше за всеки.

Водещ на вечерта беше Десислава Авджиева, предприемач и управител на Alternative Advertising

снимки - агенция Хайлайф