fbpx Огромен интерес към новото Volvo V40 у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Огромен интерес към новото Volvo V40 у нас

Петвратият хечбек Volvo V40, който беше представeн на автомобилното изложение в Женева тази година вече има първите си клиенти у нас, въпреки, че официалното представяне в България се очаква през септември. Всеки клиент на модела получава в допълнение 5 години гаранция и услугите Premium service и Door to door.

Новото Volvo V40 впечатлява и с интериора, който е изцяло проектиран за удобството на пътниците, с акцент върху ергономичността, комфорта и удоволствието от шофирането. Широкото табло, заедно с плавно извития дизайн на вратите, създават усещането за простор като в лимузина, а богатия избор на материали и цветове увеличава усещането за лукс и качество на изработката.

Известната безопасност на марката не липсва и този автомобил – той предлага вече познатите системи за сигурност като BLIS, Roll Over Protection System, Inflatable Curtains, WHIPS, Adaptive Cruise Control, Collision Warning with Auto Brake, Pedestrian Detection, City Safety и Driver Alert Control, както и новата революционна система за сигурност - Pedestrian Airbag Technology – въздушна възглавница за пешеходци. Тя функционира с помощта на сензори, монтирани в предната броня.

Гамата двигатели, с които се предлага моделът включва от 115 до 254 к.с., с които авомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч само за 6,7 секунди. Всеки модел е оборудван със start/stop технология и система за регенериране на спирачната енергия, независимо дали колата е с механична или автоматична скоростна кутия.