fbpx Opel ADAM стартира производството си в Германия | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Opel ADAM стартира производството си в Германия

Opel ADAM стартира производството си в Германия

 Новият малък автомобил на Opel, ADAM стартира производството си в завода на марката в Айзенах. “Това е специален момент за Айзенах и за цялата компания. ADAM е самоуверен, иновативен и гъвкав и по тази причина въплъщава пионерския дух, който въвежда Opel в нова ера,” заяви Стив Гирски, Председател на Надзорния съвет на Opel, Вицепредседател на GM и Президент на GM Европа.

Предпоставка за произвеждането на ADAM е възможността за гъвкавост. В този клас няма друг автомобил в света, който да се предлага в над 61,000 варианта на екстериора и близо 82,000 версии на интериора, обхващащи от големия избор на цветове, облицовки и тапицерии до специфични детайли като различните видове тавани.

“ADAM е символ не само на Айзенах и Турингия. Той е символ на цялата компания.” подчерта Управителят на завода Щефан Фесер. Моделът е оборудван с най-новите умни и достъпни технологии. Информационноразвлекателната система IntelliLink превръща ADAM в малката кола с най-добрата комуникация, като интегрира в автомобила смартфона на собственика (Apple iOS и Android). Скоро тази система ще се предлага и с иновативния софтуер за гласово разпознаване SIRI на Apple. Уникални за сегмента са най-новото поколение автоматичен асистент за паркиране, отопляемият волан, сигнализацията за наличие на автомобил в мъртвата точка и ексклузивния за Opel интегриран в задната броня багажник за велосипеди FlexFix.
Следващият нов модел на марката e елегантния кабриолет Cascada, който е вече на стартова позиция и ще бъде в шоурумовете на дилърите през първата половина на тази година. От 2012 до 2016 г. Opel ще въведе на пазара цели 23 нови автомобила и 13 нови двигателя.

facebook коментари