fbpx Opel ADAM вече с фабрично LPG | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Opel ADAM вече с фабрично LPG

Opel ADAM вече с фабрично LPG

етикети

Малкият Opel ADAM вече се предлага и във вариант с LPG захранване с двигател 1,4л/87 к.с.. Така той изразходва едва 6.9 литра гориво на 100 км (с емисии на въглероден двуокис от 112 г/км). Сравнени с разходите на сравнима по мощност бензинова версия тези на газовата са около 50 % по-ниски!

ADAM 1.4 LPG ecoFLEX е първият модел на Opel с фабрично инсталирана система за захранване с LPG, който излиза от поточната линия на завода в Айзенах. Цените са от 28.575 лева (препоръчителна цена за България с включен ДДС).

За LPG варианта инженерите са усилили клапаните и клапанните легла и са адаптирали по съответстващ начин управлението на двигателя. Всички компоненти свързани с работата на автомобила на LPG, включително газовия резервоар, са конструирани специално за ADAM и са интегрирани в сигурни и защитени зони в автомобила. Целта е постигане на максимален пробег при работа на LPG без никакви компромиси. Благодарение на спестяващото пространство инсталиране на резервоара за LPG под пода на автомобила, в неговата задна част е запазен и пълният багажен обем. Резервоарът побира 35 литра пропан-бутан и сам по себе си осигурява на Opel ADAM около 500 километра в комбиниран цикъл. При използване на пълния капацитет и на двата резервоара е възможно постигане на пробег до 1,200 км.

Facebook коментари