fbpx Opel Insignia с още по-голям избор | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Opel Insignia с още по-голям избор

С намаляване на емисиите на CO2 и разхода на гориво на повечето от двигателите, Opel Insignia става още по-ефективен и ограничава разходите, без да се губи нито частица от предлаганата динамика и удоволствието от шофирането.
Подобренията по двигателите включват по-плавна работа на дизеловите агрегати. Същевременно с това, за първи път Opel предлага възможност за комбиниране на високотехнологичната система за двойно предаване Adaptive 4x4 с дизелов двигател. Допълненията към предлаганите възможности в екстериора включват цвят тъмен махагон.

Множеството технологични промени са довели до 19% намаляване на емисиите на въглероден двуокис, което означава, че сега Opel Insignia ecoFLEX (96 кВт/130 к.с. и 118 кВт/160 к.с.) отделят 129 г/100 км. Това съответства на комбиниран разход на гориво 4.9 л/100 км – факт, който дава възможност за ползване на данъчни отстъпки в множество европейски държави. Нивото на емисиите на ecoFLEX версията на Sports Tourer е 134 г/км CO2, а разходът на гориво е 5.1 л/100 км. И двата ecoFLEX варианта постигат невероятни динамични показатели благодарение на двигателя с мощност 118 кВт/160 к.с. и максимален въртящ момент 380 Нм.