fbpx Opel настъпва в Арабските емирства | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Opel настъпва в Арабските емирства

Opel настъпва в Арабските емирства

Като част от плана за осигуряване на траен растеж и развитие на марката, Opel продължава да засилва износа на свои продукти извън европейските граници. Сега Liberty Automobiles, отличеният с престижни награди търговски партньор на GM в ОАЕ, представи официално гамата на Opel за 2013 година пpед ентусиазирано множество от автомобилни ентусиасти в своя нов търговски център в Дубай.
В рамките на официалната церемония, Андрю Дънстън, изпълнителен директор продажби на Opel в Централна и Източна Европа и отговорен за международната дейност, отбеляза - “Opel започна амбициозна продуктова офанзива, която ще обхване 23 нови модела и 13 нови задвижващи агрегата в периода до 2016 година. Удоволствие за мен е да бъда днес пред вас, за да представя нашата гама от най-нови и изключително конкурентоспособни модели в ОАЕ, който е ключов пазар за марката Opel в Средния Изток.”

Шейх Халид Бин Абдул Азиз Aл Касими, председател на Liberty Group, също присъства на официалната церемония по представянето на гамата заедно с Йорг Херера, заместник генерален консул на консулството на Федерална Република Германия в Дубай. Местният дистрибутор на марката ще предлага моделите Corsa, Astra, Insignia, Meriva и Zafira Tourer наред с всички представители на спортната гама OPC (Opel Performance Center).

Facebook коментари