fbpx Opel открива новия си кабриолет Cascada | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Opel открива новия си кабриолет Cascada

Opel открива новия си кабриолет Cascada

Cascada е новият всесезонен кабриолет на марката Opel, който ще бъде представен на пазара в началото на 2013 година – четириместен открит модел от висока класа с удължен силует и висококачествен мек сгъваем покрив. Моделът се причислява към кабриолетите от среден клас не само поради своите размери (дължина 4 697 милиметра и широчина 1 840 мм без страничните огледала), но и елитни технологии и удобства, които предлага на разположение на потребителите.

Cascada има стабилна каросерийна структура, системата HiPerStrut на предното окачване и технологията на ходовата част с адаптивни амортисьори FlexRide. С натискането на един бутон в рамките на 17 секунди окривът се отваря и осигурява пълна функционалност при скорост на движение до 50 км/ч. Eлектрозадвижваните устройства за подаване на предпазните колани на предните места, луксозните кожени тапицерии от фина естествена напа, вентилираните седалки с ергономично оформление гарантират удоволствие от шофирането.

Вътрешното пространство на Cascada се отличава със страхотна динамична елегантност, подчертана от изпълнени на ръка отделни елементи. Линиите на “криловидно” оформеното арматурно табло преливат плавно в облицовките на вратите, обгръщайки с динамика водача и пътника до него. Основният блок контролни прибори също е обгърнат от меки материали с висококачествена, изпълнена на ръка обшивка с перфектни шевове.

Минималният обем на багажника опри отворен покрив е 280 литра, а при затворено положение на гюрука обемът нараства до 350 литра. Възможност за разширяване на багажния капацитет и транспортиране на много дълги предмети дава системата FlexFold на Opel Cascada, която сгъва с електрически механизъм разделените в отношение 50:50 облегалки на задните седалки – удобство, което не може да бъде реализирано при кабриолетите с твърд сгъваем покрив.

 

Facebook коментари