fbpx Освежаващата напитка Ариана Радлер 0.0% за всеки момент | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Освежаващата напитка Ариана Радлер 0.0% за всеки момент

Шофьорите вече могат да се насладят на новата Ариана Радлер, която им предлага 0,0% алкохол, по-малко калории и захари. Освен в удобните кенове 0.330 л в кен, сега вече се предлага и в стъклена бутилка.
Напитката е освежаваща комбинация от висококачествена безалкохолна бира и плодов сок - малина или лимон и е отлично предложение за консумация в работно време, по време на обяд, преди или след спорт, преди шофиране или по време на разходка в парка. Натуралните съставки създават приятни и наситени вкусове, и превръщат Ариана Радлер 0.0% в добра алтернатива и за идващите летни дни и вечери.
Освежаващият вкус, удобната и атрактивна опаковка са предпоставка Ариана Радлер 0.0% лесно да се превърне в неизменна част от стила на живот на динамичните хора, които търсят комфорт при консумация в забързаното си ежедневие.

Венцислава Пашева-Минкова, старши бранд мениджър „Ариана” споделя: „Нарастващият стремеж към здравословен и балансиран начин на живот са основният ни мотив да предложим на консуматорите една рецепта с натурални съставки, по-малко захари и калории.