fbpx Парафлоу с нов, модерен еко офис | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Парафлоу с нов, модерен еко офис

Парафлоу с нов, модерен еко офис

С елегантно парти в еко стил, родната фирма Парафлоу Комуникейшънс отпразнува преместването си в нов дом. Компанията се разгръща на три етажа с площ над 1000 кв.м. На партерния етаж се намира оторизираният сервизен център на HP и Brother, изграден съгласно изискванията на производителите. Под същия покрив място намират лабораториите по мрежови технологии, информационна сигурност и софтуерни решения, оптимизираните решения за печат.

Офисът на Парафлоу се помещава в един от най-модерните бизнес центрове в София с добра комуникация и функционалност, в близост до метростанция Г. М. Димитров и хотелите Витоша и Вега. Сградата, Туинс център, е проектирана като модерен тип офис пространство с много светлина и гъвкави интериорни решения. Новото работно място на служителите от централата на Парафлоу е организирано на принципа оpen space, като в същото време е запазено усещането за лично пространство и индивидуалност. Освен с по-просторни и светли работни места, сега служителите на Парафлоу разполагат с много повече места за срещи с клиенти и конферетни зали, кътове за неформално общуване и градинки за отдих. Няколкото тераси на сградата предлагат великолепна гледка към София и Витоша, а подходящото озеленяване ги превръща в атрактивна зона за отдих. В непосредствена близост до офиса се намират тенис кортове, футболни игрища и картинг писта.

По време на ритуалното отключване на новия офис, управителят на фирмата Николай Аврамов, представи и най-новото интегрирано решение за управление на печата в офиса green print . То спомага за намаляване на разходите и подобряване на отчетността в организацията. Решението включва шест различни услуги, които едновременно са икономични, ефективни и зелени!