fbpx Парафлоу с нов сертификат за качество | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Парафлоу с нов сертификат за качество

Парафлоу с нов сертификат за качество

Парафлоу Комуникейшънс, водещ системен интегратор, премина успешно и одитите на Системата на управление на качеството по стандарта ISO 9001:2008 и на Системата за управление на сигурността на информацията по стандарта ISO/IEC 27001:2005.
Последният сертификат обхваща Системата за управление на ИТ услугите по поддръжка на инфраструктурни, информационни и комуникационни системи, гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на ИТ продукти за вътрешни и външни клиенти на територията на Република България.
Николай Аврамов, Управител на Парафлоу Комуникейшънс, коментира: „Получените сертификати гарантират, че Парафлоу отговаря на изискванията и добрите световни практики в областта на предоставянето на ИТ услуги и информационната сигурност, както и че са в съответствие с нормативните и договорните изисквания. Те удостоверяват, че Парафлоу управлява ефективно предоставянето на услуги и сигурността на информацията. Това става чрез непрекъсната оценка на риска и внедряване на механизми за контрол, които гарантират ефективно използване на ресурсите.“