fbpx Павел Цветков, KWIAT: Винаги трябва да сме здраво стъпили на земята (ВИДЕО) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Мениджърите споделят, сезон 8

Павел Цветков, KWIAT: Винаги трябва да сме здраво стъпили на земята (ВИДЕО)

Павел Цветков е собственик на българският бранд очила KWIAT, който основава със съпругата си преди 30 години. За тези години преминава през различни трудни икономически времена и ситуации, но продължава успешно да върви напред.

„Живеем във време, в което бизнесите трябва да се променят. Не можем да работим както сме работили досега. Трябва да използваме новите технологии и да се съобразяваме с променящата се обстановка и ситуация. Мястото на лидера не се е променило, но той трябва да е повече от всякога изключително проактивен и да може в критични ситуации да поведе своя екип“, споделя Павел.

Какво още разказва за значението на лидера и екипите, и кога можем да сложим розови очила, можете да чуете и видите във видео проекта ни, който се осъществява с подкрепата на Volkswagen.

 

Партньор на Павел в този проект е изключително стилният и технологичен бизнес модел - новият Volkswagen ARTEON Shooting Brake, който предлага много простор, елегантност и комфорт. Пълният набор от асистиращи системи събрани в Travel Assist, абсолютната свързаност, модерни технологии като Apple CarPlay™, Android Auto™ и MirrorLink® правят автомобила абсолютен помощник в забързания делник или пък спътник за по-дълги пътувания с любими хора.