fbpx Персонален облак за малки и средни фирми | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Персонален облак за малки и средни фирми

Персонален облак за малки и средни фирми

В началото на този месец, Iomega, компания от семейството на EMC и глобален лидер в областта на защитата на данни, официално обяви новата технология Iomega® Personal Cloud, която представлява решение за максимална защита и дистанционен достъп до данни за малки организации и индивидуални потребители и осигурява контрол над ваш собствен „облак“ (Personal Cloud) без излишни усложнения и допълнителни разходи.

Iomega Personal Cloud е революционна уеб-базирана изчислителна архитектура, която свързва вашето Iomega устройство за мрежово съхранение на данни с други потребители и/или устройства през Интернет. За разлика от повечето известни публични и частни приложения за работа в „облак“, технологията Personal Cloud на Iomega гарантира единствено вашия достъп – съдържанието и достъпът винаги са под ваш контрол. И най-хубавото е, че никога няма да има такси или абонаменти за използване на услугата; вместо това, Iomega предоставя на малките компании и потребители услуга за достъп до „облак“ и защита с висока стойност.

В България устройствата могат да бъдат закупени от дилърската мрежа на Солитрон, единствен официален дистрибутор на EMC и Iomega за България.