fbpx Пет екипа от студенти се бориха за първа награда в конкурса Рено Нисан България Мастър Инициатива | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Пет екипа от студенти се бориха за първа награда в конкурса Рено Нисан България Мастър Инициатива

Пет екипа от студенти се бориха за първа награда в конкурса Рено Нисан България Мастър Инициатива

етикети

Темата за електрическите автомобили и тяхното бъдеще в България събра участниците в четвъртото издание на конкурса Рено Нисан България Мастър Инициатива на финален дебат, който се състоя на 12-ти Май в УНСС. На дебата финалистите представиха своите разработки по темата. За първи път, те имаха възможността да защитят идеите си не само пред журито, но и пред своите колеги, останалите участници в конкурса.

След разгорещения дебат, в който участваха, жури, публика и финалисти, бяха обявени победителите. Първа и втора награда бяха присъдени на студенти от Американския Университет в България, Благоевград, който затвърди традиционно силното си участие в конкурса. Лъчезар Атанасов, Атанас Дюлгеров и Велико Марков бяха с едни гърди напред пред колегите си Илиас Моминов, Артион Стеценко и Раман Фаминоу. Трето място бе отредено на Емил Кадьов и Христо Гопин от УНСС. Единственият дамски отбор сред финалистите, Даниела Шехларска и Петя Вешкова от Американския Университет в България, зае четвърто място. А на пето място се нареди екипът от Техническия Университет София, Тодор Собрутев и Красен Димков.
 

Facebook коментари