fbpx Пет премиери от BMW | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Пет премиери от BMW

етикети

Общото представяне на марките на BMW Group през тази година във Франкфурт за пръв път включва и презентация на суб-марката BMW i. Със световната премиера на прототипите BMW i3 Concept и BMW i8 Concept BMW Group поставя един от акцентите на IAA 2011. Двата концептуални прототипа показват визията за първите серийни модели на новата суб-марка BMW i. Производството на BMW i3 ще започне още през 2013 година в завода в Лайпциг, а BMW i8 ще го последва малко по-късно.

BMW i3 Concept, доскоро познато като Megacity Vehicle, целенасочено дефинира бъдещите предизвикателства пред мобилността в градската среда и като първи премиум електрически автомобил интерпретира типичните за BMW качества. BMW i8 Concept е първият спортен автомобил от ново поколение: напредничав, интелигентен и иновативен. Благодарение на своята PlugIn-хибридна концепция той съчетава двигател с вътрешно горене с електрическо задвижване при забележително ниски разход на гориво и нива на вредните емисии.
По време на IAA 2011 BMW ще представи множество нови модели, които са оборудвани с двигатели с особено висок коефициент на полезно действие и многообразие от технологии за намаляване на разхода на гориво и вредните емисии.
Актуалните разработки на BMW EfficientDynamics добавят предимства и в новото BMW Серия 1, което за пръв път ще бъде представено по време на Изложението.