fbpx Peugeot 208 ще продължи славата на серията 200 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Peugeot 208 ще продължи славата на серията 200

Серията на марката започваща с 2 безусловно носи успех – и 205, и 206, после 207 са едни от най-култовите модели в автомобилната индустрия. Днес новия 208 си поставя цел да продължи тази линия. Дизайнът е съвсем различен, но типичен за новото лице на марката. Цветовете са изключително атрактивни, някои от тях непознати до сега. 208 има двата силуета – с 3 и 5 врати.

Автомобилът представя нова концепция за организация на шофьорското място. Диаметърът на волана е намален, което веднага прави впечатление, но се оказва, че всъщност е много удобен и с него много леко се маневрира. Сензорният интерактивен дисплей е с отлична видимост, като бордовата информация се представя и на екрана пред водача. На разположение са съвременни връзки със света, както и отлична навигация. Стъклен покрив разширява простора в купето.
Моделът идва с богата гама икономични двигатели – пет бензинови, започващи от 1,0 л до 1,6 л./156 к.с. и пет дизелови – 1,4 – 1,6 л /от 68 до 115 к.с. като в тях се предлага и Stop & Start система и пилотирана 6-степенна скоростна кутия. Продажбите на българския пазара започват от юни. Очаквайте подробно представяне на модела.