fbpx PEUGEOT E-TRAVELLER пътуването е истински лукс | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

PEUGEOT E-TRAVELLER пътуването е истински лукс

Предназначен за професионални превозвачи на пътници, E-TRAVELLER се предлага с 5 до 9 места, в зависимост от версията, с първокласно ниво на комфорт. VIP ниво на оборудване предлага салонна конфигурация с 4 независими седалки, разположени една срещу друга, с особено луксозно изпълнение и оборудване (тризонов климатик, затъмнен стъклен покрив и др.).

E-TRAVELLER е адаптивен и практичен, с плъзгащи се и подвижни седалки, рафтове на ред 2, вградени сенници и др. Освен това е перфектен за дейности на открито, благодарение на Advanced Grip Control с Hill Assist Descent Control, подобрена система за сцепление при с ниско сцепление (пясък, кал, сняг и др.).

Общото между всички нови модификации на E-TRAVELLER е тяхното особено щедро вътрешно пространство и батерията, разположена под пода. В зависимост от конфигурацията, новият E-TRAVELLER може да превозва до 9 души с обем на багажника от 1500 литра, или 5 души и 3000 литра, или дори да предложи до 4900 литра товарен обем с 2 или 3 души на борда.

E-TRAVELLER възприема новия облик на гамата PEUGEOT, с нов дизайн на радиаторната решетка с новата емблема на марката в центъра, както и нови изцяло LED фарове, емблематичния подпис на PEUGEOT с 3 с нокътя и броня, оптимизирана по отношение на защитата и аеродинамиката.

Три режима на шофиране, които отговарят на ежедневните нужди. Новият E-TRAVELLER се задвижва от нов по-ефективен електрически мотор, предлагащ максимална мощност от 100 kW (136 к.с.) и максимален въртящ момент от 260 Нм, гарантиращ оптимална производителност от стартиране до максимална скорост от 130 км/ч. Налични са три режима на шофиране: Eco за максимизиране на обхвата, Power за максимална производителност при пълно натоварване и Normal. Електрическият пробег е до 350 км.