fbpx Peugeot и аматьорския голф с 30-годишно партньорство | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Peugeot и аматьорския голф с 30-годишно партньорство

етикети

Тази година PEUGEOT отбелязва 30-а годишнина от своята голф програма, насочена към играчите - аматьори. Активностите, водени от търговската мрежа на марката за своите настоящи и потенциални клиенти, се провеждат в 14 държави.

През 2014 турнирът PEUGEOT GOLF TOUR INTERNATIONAL се организира в Европа, Латинска Америка, Близкия изток и Северозападна Африка. В България, Peugeot Golf Tour ще се проведе на 31 август 2014 в голф клуб „Св. София“, Равно поле. Състезанието запазва формулата си по двойки, която предлага удоволствие от играта и споделени мигове. Състезателите имат възможност да играят два различни флага на всеки грийн. Този турнир, стартирал на грандиозното голф игрище « Yas Links » в Абу Даби през март, ще завърши с международен финал, който ще се проведе в два престижни голф клуба в Париж - Golf National (Голф Национал) и Golf de Saint-Cloud (Сен Клу) между 13 и 15 септември.

От 1929 година, когато Жан-Пиер Пежо построява първото фирмено голф-игрище, досега, марката поддържа тесни отношения с този спорт и се ангажира с много голф събития по света. Повече от 30 години Peugeot се среща с голф ентусиасти по целия свят: Peugeot е партньор на френското открито първенство по голф вече 14 години, официален партньор на турнира Lancôme Trophy до 2003, на испанския Тур, на португалската голф федерация и на френския шампионат за голф учители. Натрупаният опит позволява на марката да експериментира с нова концепция на международно състезание по двойки със съдействието на Promogolf.