fbpx Пиърс Броснан изпрати рози за балета на Операта в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Пиърс Броснан изпрати рози за балета на Операта в София

Популярният ирландски актьор и продуцент Пиърс Броснан изпрати няколко благодарствени писма и букет червени рози в Софийската опера и балет. Повод за необичайния жест на известния с ролята си на Джеймс Бонд изпълнител е неговото гостуване тази неделя на представление на балета „Лебедово езеро“ във водещия наш  оперен театър.

Броснан изненада с появата си в Операта препълнената зала, а също и артистите от балета, които поздрави лично на сцената. Актьорът раздаде много автографи и направи снимки за спомен с изпълнителите. Джентълменското му поведение на екрана и в живота се потвърди от саморъчно написаните от него на хотелска бланка благодарствени писма. Те са адресирани до директора на театъра Пламен Карталов, до примабалерината Маша Илиева и до други представители на ръководството на театъра, с които актьорът се е запознал лично по време на посещението си там.

„Моето сърце е изпълнено с благодарност към всички вас за вашата красота и изящество, вашата страст и смелост, вашата сила на духа и тялото и преди всичко за дарения ви от Бога талант“, пише Броснан в отделно писмо до целия творчески състав на Софийската опера и балет. И допълва: „Роза за всеки, роза за всички!“. Прекрасен букет от грамадни червени рози придружава получените писма от звездата на световното кино. Той е у нас за снимките на поредния си филм.