fbpx Показаха най-тънкият смартфон в света | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Показаха най-тънкият смартфон в света

Само 6,18 мм е най-тънкия смартфон в света и той принадлежи на марката HUAWEI. Моделът Ascend P6 разполага с 1.5GHz четириядрен процесор и елегантен метален корпус. Дисплеят е 4.7-инчов, Android 4.2.2 е операционната система, а батерията е 2000mAh. Екранът е с високата разделителна способност, а предната камера е 5MP. LCD дисплеят с технологията MagicTouch – засилената чувствителност на екрана, реагира на допир дори когато носите ръкавици.Телефонът тежи 120 гр.
Неговата 8MP задна камера с BSI F2.0 бленда и 4 cm макрорежим дава възможност за 1080p Full HD видеозапис и възпроизвеждане. Със софтуера си Huawei IMAGESmart дори и най-начинаещия фотограф може да борави с функциите си за коригиране на контраст, цвят, автоматично разпознаване, фокусиране на обект и разкрасяване на лица.

Технологии на Huawei ADRX (Automated Discontinuous Reception) и QPC (Quick Power Control) позволяват пестене на батерията и увеличаване на производителността й с повече от 30%, в сравнение с батериите на смартфони с подобен капацитет. С функцията „мултискрийн AirSharing“ можете да се свържете с няколко устройства, за да улесните работата си и да споделяте документи по-лесно или да подобрите Вашето изживяване, когато играете игри.
HUAWEI Ascend P6 ще се предлага в черно, бяло и розово, в комплект със защитни силиконови калъфи в същия цвят. На българския пазар телефонът ще се появи през м. август.