fbpx Покриви, долу! | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Покриви, долу!

Покриви, долу!

Ще се разсърдите ли, ако ви развалят току-що направената прическа? Съветвам ви да се насладите, ако това преживяване е с новото поколение на MINI cabrio, което само за 18 секунди посреща слънцето и ви кара да се насладите на приказни живописни картини. А ако сте зад волана на 231 к.с. - лелеее това усещане не се описва – то се преживява!

Новото издание на първия и все още единствен кабриолет в премиум сегмента на малките автомобили е олицетворение на най-ексклузивната и емоционална форма на наслада. Вземете и вашите приятели и се отдайте на положително зареждащи усещания.

Ако пък случайно ви застигне тъмен облак, предвещаващ лятна буря (това може да разберете чрез MINI Connected App, които включват и предупреждение за дъжд), дори и по време на пътуване със скорост до 30 км/ч може веднага да затворите покрива.

Както може да предположите, мъникът е високотехнологично оборудван, но като допълнително оборудване се предлага и модернизираният Always Open Timer, MINI Connected App включително предупреждение за дъжд, двузонова автоматична климатична инсталация с кабрио-режим, както и ветробран с понижено тегло и оптимизирано управление. 

MINI Cabrio предлага избор от щест моделни варианта - MINI One Cabrio, MINI Cooper Cabrio, MINI Cooper S Cabrio, MINI Cooper D Cabrio и MINI Cooper SD Cabrio, както и суперспортиста в семейството на MINI – MINI John Cooper Works Cabrio. Всички те са оборудвани с три- или четирицилиндорви двигатели с технология MINI TwinPower Turbo и осигуряват мощност от 102 к.с. при MINI One Cabrio до 231 к.с. за MINI John Cooper Works Cabrio. Както серийната шестстепенна механична скоростна кутия, така и опционалната шестстепенна трансмисия Steptronic са изцяло нови разработки за най-новото поколение на MINI.

Очаквайте подробно представяне на модела в реални условия, а дотогава се наслаждавайте на лятото.