fbpx Потребители ще тестват първи новият смартфон на LG | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Потребители ще тестват първи новият смартфон на LG

Потребители ще тестват първи новият смартфон на LG

Като част от най-амбициозното си представяне на смартфон досега, LG ще избере 4 000 потребителя от 15 държави, които ще тестват изцяло новия смартфон LG G4 седмици преди официалната му премиера. Програмата вече стартира в Корея и през следващите няколко дни ще таргетира потребители и от следните други 14 пазара: Турция, Индонезия, Сингапур, Съединените щати, Китай, Индия, Бразилия, Канада, Обединеното кралство, Франция, Германия, Мексико, Япония и Хонконг.

Участниците ще бъдат избрани на базата на отговорите на формулярите, който всички кандидати подават. Всеки ще може да увеличи шансовете си да бъде избран, като сподели опита си от кандидатстването в социалните мрежи Facebook, Twitter и Weibo. Когато бъдат избрани, участниците от всяка държава ще получат LG G4 за период от максимум 30 дни, в който да изпитат уникалния му дизайн и функции, включително персонализираният потребителски интерфейс (UX 4.0), високо ефективната камера и впечатляващият дисплей за онлайн споделяне. Участниците ще получават различни задания, които да изпълняват в рамките на опита си с устройството, като ще има и награди.

„Потребителите са нашите най-големи почитатели и смятаме, че това ще бъде вълнуващ и уникален начин да им представим най-важния ни мобилен продукт за годината”, каза Джуно Чо, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. „Поставяме успеха на LG G4 в ръцете на потребителите преди официалната премиера, защото вярваме, че те са най-добрият арбитър на страхотното потребителско преживяване, не референтните показатели или тестовете за скорост”.