fbpx Повече позитивност в края на годината | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Повече позитивност в края на годината

Всеки, които иска да се включи в най-позитивният и безплатен фото-конкурс "Най-позитивни снимки". Може да го направи като изпрати снимка на positiveness2013@gmail.com . Инициативата си поставя за цел да събере възможно най-много позитивни, вдъхновяващи и значими кадри от изминалата година и да публикува ТОП 50 от тях в блога positiveness2013.wordpress.com/ 

Разкажете със заглавие или кратка история защо сте направили снимката. Екипът ще селектира най-позитивните фотоси от годината и ще ги качи на блога на Коледа.Срокът за участие е до понеделник, 23.12.2013г.

"Идеята се роди от наблюдението, че всички колекции със снимки за края на годината по медиите са винаги пълни с тъжни новини и натоварващи визии. Ние вярваме, че възприятията за това какво е негативно и какво е позитивно са силно субективни и това важи особено за бурната 2013-та. Затова сайтът ще събере за трета поредна година десетки визии на отиващата си година и ще създаде единен образ, който да ни усмихва през цялата следващата година.", казват младите организатори на идеята.