fbpx Повече продуктивност с Майкрософт | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Повече продуктивност с Майкрософт

Повече продуктивност с Майкрософт

Все повече български компании избират Office 365 за по-висока продуктивност и мобилност. Това решение обединява Microsoft Office, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Exchange Online и Microsoft Lync Online в една обща облачна услуга. Важен елемент е, че се разширява лесно спрямо бизнес нуждите, и е достъпно, надеждно и сигурно. Microsoft Office 365 отговаря на системните изисквания за електронна поща, включва редица други функции за по-висока производителност и предлага нови възможности за комуникация на екипа в реално време.

„Неохим“ е една от българските компании, които мигрираха към Office 365. Подобно на всяка бизнес организация, най-големият химически завод у нас, осъзнава важността на комуникацията за ефективната работа на екипа си. Миграцията към Office 365 в „Неохим“ преминава плавно и без прекъсване на работата, като е много добре възприета от служителите. Важна полза са икономиите, постигнати благодарение на премахването на нуждата от скъп хардуер, в т.ч. за възстановяване след авария и непрекъснатост на бизнес процесите.

„Ние осъзнаваме значението на имейл комуникация. Често тя е част от нашите бизнес процеси и затова основното ни изискване беше да осигурим достъп до услуги от всяка точка в света. Искахме да разполагаме и със силна защита срещу спам и зловреден софтуер, както и съвместимост с най-различни мобилни устройства“, споделя Татяна Райнова, ръководител ИОТО в „Неохим“.

С Exchange Online, служителите на „Неохим“ имат достъп до своята електронна поща навсякъде, по всяко време и от всяко устройство. Екипите могат лесно да споделят календари и графици за срещи в движение. Потребителските пощи са защитени от спам и зловреден софтуер. ИТ служителите използват гъвкавите възможности за наблюдение, контрол и карантина на опасни писма.

С гарантирано време на работа от 99,9%, Microsoft Office 365 е ценово ефективно решение за нуждите на „Неохим“, което осигурява създаването на високо достъпна инфраструктура и непрекъснатост на бизнес процесите. Внедряването на Office 365 в „Неохим“ се реализира от ITCE, партньор на Майкрософт с повече от 15 години опит.