fbpx Предоставяме две стипендии за Магистратура по иновации, предприемачество и финанси | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Предоставяме две стипендии за Магистратура по иновации, предприемачество и финанси

За нас, екипът на сп. “твоят БИЗНЕС”, професионалното и бизнес развитие е важната цел, която ни мотивира вече 10 години. В тези години пред нас израстнаха много хора, които днес са имена в българската икономика, доказали своя професионализъм. Затова, в нашата десета година партнираме с Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси.

Списание “твоят БИЗНЕС” предоставя 2 стипендиантски места от 20% за идващата 2013/2014 г. Избрахме точно нея, защото сме убедени, че тя е “бърза писта” за развитие на вашите бизнес знания и умения.

Тази програма е за професионалисти с опит, които желаят нов тласък за своето бизнес развитие. Обучението е изцяло практично ориентиранo, основава се на решаване на реални казуси въз основа на модерни бизнес методологии и инструменти. Води се от практици – мениджъри и предприемачи – от България и чужбина.
Партньори в Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси са The Business Institute и ВУЗФ.

Помислете над тази възможност. Една стъпка днес със сигурност ще ви донесе развитие на бизнеса с крачки напред утре. И ако имате интерес да участвате за стипендия в размер на 20% от таксата за обучение, оставете своите контакти, за да се свържем с вас.

mief.vuzf.bg/bg/scholarships-your-business-2013/

Имате време да се регистрирате до 10 октомври 2013 г.!