fbpx Предпремиера на новия Focus в България преди старта на производството му | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Предпремиера на новия Focus в България преди старта на производството му

Мото-Пфое представи ексклузивно предпремиерата на новия Focus в България, като успя да достави една от малкото пред-производствени бройки на най-продавания за 2012 и 2013 г. модел в света. Родните медии и клиенти са сред първите в света, които могат да разгледат новия Focus, изложен в шоурум на Ford, още преди старта на официалното му производство в средата на септември.

Осъвременената гама двигатели за Европа включва новия 1.5-литров бензинов EcoBoost двигател и новия 1.5-литров дизелов TDCi агрегат. Икономичността е подобрена с 19% спрямо сегашния модел.

С новия Focus в Европа ще дебютира SYNC 2 – модерната система за свързаност в автомобила, която включва цветен HD сензорен екран и подобрено гласово управление за по-лесен достъп до аудио системата, навигацията и мобилните телефони.

Новият Focus е първият глобален Ford, предлагащ технологията за перпендикулярно паркиране без ръце, която помага на водачите да паркират на заден ход съвсем близо до други автомобили, както и усъвършенстваната система за спиране в града, вече работеща до 50 км/ч.

Пътното поведение е подобрено с по-стегната предница, променено окачване, пренастроени амортисьори и електрическо сервоуправление, както и нова програма за електронна стабилност.