fbpx Представиха най-тънкия смартфон | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Представиха най-тънкия смартфон

Представиха най-тънкия смартфон

етикети

Най-тънкият телефон в света, едва 6.18 mm, бе представен у нас. HUAWEI Ascend P6 разполага с 1.5GHz четириядрен процесор и елегантен метален корпус от закалена стомана и алуминий. Освен това има 4.7-инчов дисплей, с високата разделителна способност, иновативна 5MP предна камера и високо-технологочиизключителен софтуер.
 Моделът тежи само 120 грама. Операционната система е Android 4.2.2, 2000mAh батерия, 4.7-инчов HD LCD дисплей с технологията MagicTouch – засилената чувствителност на екрана, реагиращ на допир с ръкавици.
Смартфонът е с изчистен метален корпус и естествено заоблени форми, като едновременно с това е елегантен и интуитивен.
Неговата 8MP задна камера с BSI F2.0 бленда и 4 cm макрорежим дава възможност за 1080p Full HD видеозапис и възпроизвеждане. Софтуера Huawei IMAGESmart позволява коригиране на контраст, цвят, автоматично разпознаване, фокусиране на обект и разкрасяване на лица.
Технологиите на Huawei позволяват пестене на батерията и увеличаване на производителността й с повече от 30%, в сравнение с батериите на смартфони с подобен капацитет. С функцията „мултискрийн AirSharing“ могат да се свържат няколко устройства, за да се улесни работата и да се споделят документи по-лесно например.
Ascend P6 се предлага в черно, бяло и розово, в комплект със защитни силиконови калъфи в същия цвят.