fbpx Представиха нов смартфон | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Представиха нов смартфон

Най-новият флагман LG G2 направи днес световната си премиера. Това е първият смартфон от новата серия устройства от висок клас, наречена „G”. На световната премиера присъстваха почти 700 гости от над 30 различни страни. Тя се състоя в обновената зала „Фредерик П. Роуз”, известна още под името „Home of the Jazz” в Линкълн център в Ню Йорк. LG G2 предлага иновативни решения в отговор на потребителските нужди и желания. Съобразен изцяло със стила на живот и поведението на ползвателите на мобилни устройства от висок клас, новият смартфон на LG предлага невероятна комбинация от ергономичен и стилен дизайн, практични функции и интуитивен интер- фейс

Смартфона съчетава в едно удобен, практичен и красив дизайн. Той е първият смартфон, при който страничните бутони са разположени на задния панел на устойството. Идеята идва в резултат на проучвания, които сочат, че колкото по-голям е мобилният телефон, толкова по-трудно става за потребителите да достигат страничните бутони. Преместването на бутоните на гърба на смартфона улеснява работата с тях, защото показалецът на потребителя естествено застава върху тях. Тази промяна в дизайна прави и по-лесно регулирането на звука по време на разговор, като намалява риска от неволно изпускане на устройството.

Със своя 5.2-инчов Full HD дисплей LG G2 е единственият смартфон с толкова голям екран, подходящ за работа само с една ръка. В допълнение, с иновативната технология Dual Routing LG успяват да намалят дебелината на устройството до едва 2.65 мм. Използвайки вече доказалата се IPS технология LG G2 предлага на потребителите невероятна графика, реалистични цветове и изчистен образ.


LG G2 разполага с Graphic RAM (GRAM) памет, която намалява разхода на енергия на дисплея с до 26% и увеличава времето за работа на устройството с едно зареждане с близо 10%. Голямата батерия на смартфона с капацитет 3000 mAh издържа един пълен ден при максимално функциониране на устройството.