fbpx Предстои конференция за Нови бизнес идеи | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Предстои конференция за Нови бизнес идеи

За първи път в България на 11 и 12 ноември ще се проведе конференция New Business Ideas, която ще предостави уникална възможност за нетуъркинг и създаване на работни контакти с водещите личности в българския бизнес и представители на международни компании.

Успешните си практики на специфичния български пазар ще представят изпълнителни директори, маркетинг мениджъри и консултанти на водещи компании в България като сладкарници Неделя, Данон, Еврофутбол. Професионалните коучове Ирина и Петър Горялови ще разяснят как разсъждават успешните мениджъри. Представителят на National Business Brokers, компания, специализирана в привличането на купувачи и продаването на бизнеси, с 64 офиса в 26 страни на 4 континента, Иво Крисостомо, ще представи пред българските предприемачи как да продадат бизнеса си по-добре и за повече пари.
Конференция New Business Ideas ще се проведе по време на третото изложение за нов бизнес Franchising Expo 2011. Очакваните над 3000 посетители на Franchising Expo 2011 ще могат да се запознаят с възможностите да започнат собствен бизнес, които ще им предложат над 70 международни и български франчайз вериги.

Ще бъдат връчени и Наградите New Business Ideas в 8 категории и една Голяма награда за Нова бизнес идея, присъдени от 12-членно жури. Двата основни критерия за оценка са оригиналността и ефективността на бизнес идеите.